Arnhem – Boekhandel Het Colofon

Musici en artiesten

Timetable

12:30-13:00 Pariser Quartet
13:00-13:30 Lisa Jacobs

Extra informatie

Boekhandel Het Colofon is gevestigd in de Bakkerstraat 56, het voormalige pand van Houtbrox en de vroegere Palace-bioscoop. De winkel begon augustus 2014 met zestig oude deuren op schragen en heel veel voordeelboeken. In een jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een complete boekhandel met een grote collectie nieuwe boeken en een afdeling 2ehands- en voordeelboeken.

Maar Het Colofon is meer. Wij zijn een podium voor kunst en cultuur en een conceptstore: iedereen die iets heeft aan te bieden dat raakvlakken heeft met boeken kan zich binnen Het Colofon manifesteren. Ook al het meubilair in Het Colofon is te koop. Het Colofon is nog altijd in ontwikkeling en is nooit af. Kom je verbazen!

Het Colofon is een grote winkel (850m2) waar veel mogelijk is. Er zijn al diverse concerten en optredens geweest: klassiek, jazz en populair, theateroptredens, lezingen en vergaderingen. Het huren van de bovenzaal is mogelijk en ook bieden wij ruimte aan workshops en kleinschalige projecten.

Sinds begin september 2015 is er een koffie- en lunchroom gestart en een winkel met streekproducten onder de naam Dichtbij, een project van Stichting Driestroom.

Anneke de Feijter en Walter Jansen zijn de ondernemers achter Het Colofon. Zij runnen vanaf 1998 de Velpse boekhandel Jansen & de Feijter. Deze winkel is een begrip in de regio. In 2013 is Jansen & de Feijter een grote afdeling klassieke muziek begonnen onder het motto Een beetje Bergmann bij Jansen & de Feijter. Bovendien is er een petit café met een prachtige theetuin.

In Het Colofon werken enkele oude rotten en diverse jonge honden. Het enthousiaste team zal u graag adviseren en van dienst zijn.

Klik hier om naar de website van de winkel te gaan.