Schrijf je nu voor het Prinses Christina Concours en boost je muzikaliteit!

Jonge musici opgelet: schrijf je nu in voor het Prinses Christina Concours. Iedereen, van beginner tot gevorderde kan meedoen aan de wedstrijd. Wie deelneemt, treedt tien minuten op voor jury en publiek. Na afloop krijg je persoonlijk advies van de jury en je ontmoet leeftijdsgenoten. Meedoen is een onvergetelijke ervaring! 

Iedereen kan meedoen: van beginner tot gevorderde. Het Prinses Christina Concours is niet alleen voor toptalenten, maar juist ook voor diegenen die graag een extra stimulans willen. Deelnemers aan het concours treden tien minuten op voor publiek en een professionele jury. Iedereen krijgt na het optreden een persoonlijk gesprek met een aantal juryleden. De juryleden zijn bekende, professionele musici en worden zorgvuldig geselecteerd. Ze geven je opbouwend commentaar over je optreden en je krijgt tips waar je verder mee kunt. Meedoen is dus een ervaring op zich.

Tussen januari en april organiseert het Prinses Christina Concours eerst zes regionale voorrondes. In april is dan de Nationale Halve Finale en de Nationale Finale, beiden in Den Haag. Iedereen die meedoet, maakt kans op prachtige prijzen, die je nog meer stimuleren om muziek te maken. De uiterste inschrijfdatum is 1 december aanstaande, maar… vol=vol. Verzeker jezelf dus snel van een plekje bij het concours bij jou in de buurt!

Inschrijven kan via www.christinaconcours.nl.