Slotakkoord

Echt, is dit de laatste Klassieke Zaken? Toen we het nummer aan het maken waren, konden we het niet geloven. Pas nu we de laatste dag bij de vormgever zijn, dringt het tot ons door dat we dit proces hierna niet meer doorlopen: de allerlaatste puntjes op de i, een prijscode aanpassen, een andere kop boven het coververhaal, zit er genoeg variatie in het beeld? 1001 dingen.

Van lege pagina’s tot een magazine op de mat is een superleuk proces, waaraan zoveel schrijvers met enthousiasme en grote inzet jarenlang hebben meegewerkt. Nippertjeswerk, omdat een cd eigenlijk nog uit moet komen, een artiest wel te bereiken is, maar alleen schriftelijk, een verhaal van één pagina naar een spread gaat, of dat er nog wat tekst bij geschreven moet worden.

Grote en kleinere uitdagingen, iedere keer weer. Heel veel dank, schrijvers, en heel veel dank, Henriëtte
Zrour! We hebben voor ieder magazine een intensieve en spannende race gelopen, met prachtige resultaten. Klassieke Zaken stopt, maar de muziek is oneindig, oneindig mooi en oneindig groots. Ik blijf ervan genieten, en ik hoop u ook. Ik wens u veel plezier en inspiratie met de inhoud van dit slotakkoord.

Veel lees- en luisterplezier!

Volg ons

Aanmelden nieuwsbrief

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Recente berichten