Actievoorwaarden Aangenaam Klassiek voor Pasen actie

Algemene actievoorwaarden Aangenaam Klassiek voor Pasen – actie

 1. Dit reglement is van toepassing op de actie “Maak kans op een unieke Aangenaam Klassiek voor Pasen cadeaukaart t.w.v. € 100,-”, tijdens de campagne Aangenaam Klassiek voor Pasen 2020.
 2. De actie loopt van 20 maart tot en met 30 april 2020.
 3. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van de Nationale EntertainmentCard en gelieerde ondernemingen, medewerkers van participerende muzieklabels aan Aangenaam Klassiek voor Pasen, ondernemers en medewerkers van Aangenaam Klassiek voor Pasen-winkels en alle andere bij de totstandkoming van deze actie betrokken partijen.
 4. Deelname is mogelijk wanneer men een (willekeurig) product(en) voor minimaal € 20,- aanschaft.
  Na de aankoop ontvangt de klant tijdelijk (van 20 maart t/m 30 april) gratis een geschenk-cd met bijzonder Paasrepertoire (OP = OP!).
 5. Op www.aangenaamklassiek.nl/paas-actie kunt u uw contactgegevens (voornaam, achternaam, postcode, woonplaats en emailadres) en de oplossing van de prijsvraag invullen.
  Vervolgens het blokje actievoorwaarden accorderen dan neemt men deel aan de actie.
 6. Per e-mailadres mag maar 1 keer een oplossing worden ingezonden.
 7. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens en/of het onvolledige en/of onjuiste actiecode worden opgegeven, heeft AANGENAAM KLASSIEK, EEN ACTIVITEIT VAN DE STICHTING NATIONALE PLATENBON het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 8. Ingeval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie, behoudt de AANGENAAM KLASSIEK, EEN ACTIVITEIT VAN DE STICHTING NATIONALE PLATENBON zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het uitkeren van de prijzen over te gaan of het recht op een prijs te laten vervallen.
 9. Het prijzenpakket van deze actie bestaat uit: 1 x Aangenaam Klassiek voor Pasen cadeaukaart t.w.v. € 100,-
 10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. De aanwijzing van de winnaar geschiedt binnen drie werkdagen na 30 april 2020. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht via het e-mailadres dat bij inschrijving door de deelnemer is opgegeven en dienen binnen 14 dagen de prijs per email te bevestigen. Als de prijs niet door de winnaar tijdig is bevestigd, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Bij niet-acceptatie en/of annulering van de gewonnen prijs door de winnaar, kan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie van de waarde van de prijs.
 12. Door deelname aan deze actie verleent de prijswinnaar toestemming aan AANGENAAM KLASSIEK, EEN ACTIVITEIT VAN DE STICHTING NATIONALE PLATENBON en de Nationale EntertainmentCard om zijn of haar naam voor promotionele doeleinden te gebruiken.
 13. Jouw (persoons-)gegevens worden opgenomen in de e-maillijst van AANGENAAM KLASSIEK, EEN ACTIVITEIT VAN DE STICHTING NATIONALE PLATENBON en deze zullen niet aan andere (commerciële) partijen worden doorgegeven.
 14. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist AANGENAAM KLASSIEK, EEN ACTIVITEIT VAN DE STICHTING NATIONALE PLATENBON.
 15. AANGENAAM KLASSIEK, EEN ACTIVITEIT VAN DE STICHTING NATIONALE PLATENBON en de Nationale EntertainmentCard kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie.
 16. Over de gewonnen prijs is de winnaar geen kansspelbelasting verschuldigd.