Aangenaam Klassiek geschenk 2020

Dit jaar is het geschenk: een boek en een extra cd. Tien Europese plaatsen zijn bezocht door Guido van Oorschot, en hij heeft daar mooie verhalen over opgetekend. In elk verhaal wordt een locatie verbonden met muziek, en daarbij is een speciale cd uitgekozen. Tracks van de gekozen cd’s zijn te vinden op de geschenk-cd vóór in het reisverhalenboekje.

Vanaf 1 oktober 2020 t/m 31 januari 2021 zijn de geselecteerde Aangenaam Klassiek-cd’s in prijs verlaagd. Ook een aantal cd’s die gekoppeld zijn aan de geschenk-cd zijn in prijs verlaagd! Dubbel voordeel dit jaar.

De Nationale EntertainmentCard ter waarde van € 5,00 krijgt u weer van ons cadeau en is meteen te verzilveren bij uw eerste aankoop. Let op: de kaart en alle aanbiedingen gekoppeld aan deze Aangenaam Klassiek-campagne zijn geldig vanaf 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021 (op=op)! Na 31 maart 2021 is de kaart niet meer te verzilveren.

Gaat u op reis? Vergeet dan niet om dit boekje mee te nemen. Muziek voor in de auto! En mocht u een land bezoeken dat beschreven staat, dan kunt u wellicht ook de handige tip(s) gebruiken.

Wij wensen u veel lees- en luisterplezier toe, en vergeet vooral niet uw gratis Nationale EntertainmentCard vóór 31 maart 2021 te verzilveren.