Aangenaam Klassiek for Kids brengt een boek met cd uit!

Ter ondersteuning van de Kindermuziekweek lanceert Aangenaam Klassiek for Kids een boek met cd!

Van 27 maart t/m 5 april is heel Nederland in de ban van muziek, de Kindermuziekweek. Een dikke week vol live muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Tijdens concerten en voorstellingen door heel het land kun je van live muziek gaan genieten. Van pop tot klassiek en van hip hop tot modern! Bijvoorbeeld op jouw school of kinderdagverblijf of het concertgebouw, jouw muziekschool, noem maar op.

Hiermee sluit de campagne van Aangenaam Klassiek for Kids heel goed aan bij de Kindermuziekweek. Het boekje met cd Fred en de Gouden Harp, voorgelezen en gezongen door Joris Lutz, hebben we omgetoverd tot een tof exemplaar speciaal voor de kindermuziekweek.

Voor € 9.99 heb je een heel leuk boekje inclusief de cd. Je krijgt er ook nog € 5,- shoptegoed bij.


Fred en de Gouden Harp

Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Op de cd vertelt Joris Lutz het verhaal van hondje Fred en zingt hij liedjes. Fred is een hondje uit Honderloo en is na een wandeling verdwaald in Amsterdam. Dan komt hij de huis-kat Toets van Het Concertgebouw tegen. Samen gaan ze op ontdekkingsreis door Het Concertgebouw en krijgt Fred alles te horen over klassieke muziek en nog veel meer…


Vanaf 20 maart kun je het boekje met cd kopen in de winkels of op deze website.

Volg ons

Aanmelden nieuwsbrief

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Recente berichten