Aangenaam Klassiek Cadeau

Wij zijn enorm trots dat we dit jaar Paul Witteman met al zijn kennis en liefde voor de muziek als ambassadeur Aangenaam Klassiek 2016 mogen verwelkomen. Witteman heeft uit het aanbod van nieuwe en bestaande releases in 2016 een selectie gemaakt en over de betreffende componisten of composities een column geschreven. Deze tien columns zijn gebonden in een uniek boekje, Muzikale momenten, dat u exclusief aangeboden krijgt bij aankoop van deze 2-cd-box van de campagne Aangenaam Klassiek 2016.

Tevens ontvangt u een Aangenaam Klassiek-cadeaucard ter waarde van € 5,= gratis. Dit is een presentje van de Nationale EntertainmentCard*. Nadat u de 2-cd-box heeft aangeschaft, kunt u de Aangenaam Klassiek-cadeaucard inwisselen (alleen bij de acceptatiepunten van de Nationale EntertainmentCard) bij aankoop van een of meerdere titels uit de campagne. U kunt de cadeaucard ook online verzilveren bij een aantal winkels.

Alle titels vermeld in dit boekje zijn gekoppeld aan de campagne Aangenaam Klassiek 2016 en tijdelijk sterk in prijs verlaagd. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 januari 2017.

*Dit is dé landelijke cadeaukaart voor muziek, dvd’s, games en tickets. Let op: het tegoed op de kaart is geldig t/m 31 januari 2017! Kijk voor acceptatiepunten op www.nationale-entertainmentcard.nl