Aangenaam Klassiek 2019

Al ruim 20 jaar presenteert Aangenaam Klassiek een dubbel-cd die u kennis laat maken met nieuwe titels die in het najaar verschijnen. Hiermee ondersteunt Aangenaam Klassiek de klassieke muziek en de fysieke markt van geluidsdragers.

U bent gewend aan een 2-cd-box met extra’s, zoals een bonus-cd van een ambassadeur die zich aan de campagne had verbonden, of een mooi boekje met gedichten of persoonlijke verhalen. In 2019 kiezen we voor een ander concept. Een nieuw formaat, meer uitstraling, een nieuwe look en feel met een nog mooier cadeau! In dit luxe hardcovermediaboek treft u uiteraard de 2 cd’s aan met tracks van alle actietitels van Aangenaam Klassiek. Vanaf 28 september 2019 tot en met 31 januari 2020 zijn de aanbiedingen geldig tegen verlaagde prijzen.

Bij aankoop van Aangenaam Klassiek 2019, krijgt u er twee cadeaus bij! Guido van Oorschot, muziekjournalist van de Volkskrant, schreef speciaal voor deze uitgave het eerste cadeau Klinkende liefde. Daarin leest u 20 verhalen over de hartstocht waarmee componisten, dirigenten en solisten hun vak beoefenen; denk aan Bernard Haitink of de pianobroers Jussen. Het tweede cadeau is een cd met tracks die Guido van Oorschot bij zijn verhalen over muziek en hartstocht heeft gekozen.

Zoals u al jaren van ons gewend bent, krijgt u wederom een Nationale EntertainmentCard t.w.v. € 5, cadeau, die u meteen kunt verzilveren bij uw eerste aankoop. Maar let op! De kaart en alle aanbiedingen gekoppeld aan deze Aangenaam Klassiek-campagne zijn geldig vanaf 28 september tot en met 31 januari 2020. Na die datum kunt u de kaart dus niet meer verzilveren.

Wij wensen u veel lees- en luisterplezier toe, en vergeet vooral niet uw cadeaukaart vóór 31 januari 2020 te verzilveren.