Aangenaam Klassiek Geschenk

Aangenaam Klassiek Geschenk 2017 van celliste Harriet Krijgh

Nederland kent vele goede klassieke musici, mensen die hun hart en ziel leggen in het bestuderen en uitvoeren van klassieke muziekstukken. En Nederland telt ook veel jong talent. De zesentwintigjarige Harriet Krijgh is zo’n jong en groot talent. Zij is een van de spannendste en veelbelovendste hedendaagse cellisten.

Harriet Krijgh ontving tussen 2008 en 2012 vele eerste prijzen op diverse concoursen. Daarnaast heeft zij een discografie met inmiddels vijf cd’s opgebouwd. Dit jaar heeft Harriet Krijgh de rol van artistiek leider van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht overgenomen van Janine Jansen.

Wij zijn dan ook enorm trots dat Harriet Krijgh dit jaar het Aangenaam Klassiek Geschenk heeft samengesteld. Het geschenk bestaat uit een cd met werken, gespeeld door de celliste, en een gedichtenbundel. Dit geschenk krijgt u exclusief aangeboden bij aankoop van de Aangenaam Klassiek 2017 2-cd-box.

Tevens ontvangt u een Aangenaam Klassiek cadeaucard met € 5,- shoptegoed, die u direct kunt inwisselen bij aankoop van een of meer titels uit de campagne. U kunt de Aangenaam
Klassiek cadeaucard ook online verzilveren op diverse websites. Op de website www.aangenaamklassiek.nl vindt
u ook alle aangesloten winkeliers met nadere gegevens.

Alle titels vermeld in dit boekje zijn in het kader van de campagne Aangenaam Klassiek 2017 tijdelijk sterk in prijs verlaagd. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 januari 2018.

Wij wensen u veel luisterplezier met de twee verzamel-cd’s, en veel lees- en luisterplezier met het Aangenaam Klassiek Geschenk, speciaal samengesteld door Harriet Krijgh.